4 pers.
Ingredienser
4 stk. kyllingebryst
ca. ½ dl finthakkede krydderurter, f. eks. estragon, persille og timian
2 finthakkede fed hvidløg
2 spsk. fintrevet, frisk parmesan
salt, friskkværnet peber
2 spsk. smør og
1 spsk. olivenolie
2½ dl hønsebouillon
Tilbehør:
12 store markchampignon
ca. 500 g cherrytomater på stilk
små kartofler
Fremgangsmåde
Dup kyllingekødet tørt. Bland krydderurter, hvidløg og parmesan med lidt salt og friskkværnet peber. Vend og tryk kødet i blandingen på alle sider, så urterne hænger ved.
Brun kyllingebrysterne i smør og olie på begge sider og læg dem i et fad. Kog panden af med bouillon, hæld skyen over kødet, sæt svampene ved siden af og stænk dem med lidt olie. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 25 minutter.
Stænk tomaterne med lidt olie, læg dem på bagepapir og bage dem ved 225 grader i 5-8 minutter efter størrelse.
Server kyllingebrysterne med svampe, tomater og små ovnbagte kartofler.