Julehorn med marcipan og nougat ( 18 stk )

Virkelig l√¶kre horn… ūüėČ
– Marcipanen og nougaten smelter og det er bare mums!
Beh√łves jo ikke ligefrem kun at v√¶re til jul de spises ūüėÄ

Ingredienser

Ingredienser:
2 1/2 dl mælk
75 g sm√łr
25 g gær
1/2 tsk. salt
1 tsk. sukker
ca. 500 g hvedemel
æg til pensling
glasur eller chokolade som pynt
Fyld:
125 g ren rå marcipan
50 g sm√łr
50 g sukker
100 g bl√łd nougat

Fremgangsmåde

Varm m√¶lken i en gryde, tils√¶t sm√łr,og r√łr, til det er smeltet.
R√łr g√¶ren ud i den lune m√¶lk,og tils√¶t salt og sukker.
R√łr hvedemelet i lidt ad gangen, og √¶lt dejen godt igennem.

Sæt den til hævning 30 min. et lunt sted.

Del dejen i tre kugler, rul hver kugle ud til en ‚Äúpizza‚ÄĚ, og del den i 6 stykker.
R√łr marcipan sammen med sm√łr og sukker,og l√¶g en god teskefuld af massen p√• hver trekant sammen med en skive nougat.
Rul dem sammen fra den brede ende, og form dem til horn. Pensl hornene med æg,

S√¶t dem til h√¶vning i 30 min. Bag dem i 15 min. ved 200¬į.
РPynt evt.de færdige horn med lidt glasur eller smeltet chokolade.

Tidligere artikelHvorfor er m√¶rket√łj s√• dyrt?
N√¶ste artikelIndk√łbspolitik