Forloren hare

Ovnbagt kæmpefrikadelle med bacon, kan evt. laves med baconterning indeni.

Ingredienser

500 g kalve- og svinekød
75 g rasp
2 æg
2 tsk. salt
½ tsk. peber
3 dl mælk samt mel
100 g bacon
½ tsk. løgpulver

Fremgangsmåde

Kalve- og svinekød røres med de to æg samt mel, krydderier, rasp og løgpulver blandes i.
Derefter røres en meljævning, ikke for tyk. Den røres i lidt efter lidt, til man har en tilpas lind fars.
Det er godt at lade farsen hvile, inden man rører den færdig.
Et ildfast fad af passende størrelse smøres med olie, farsen hældes i og glattes, så lægger man bacon henover.
Fadet sættes i en 220 grader varm ovn i ca. 15 min. til bruning, derefter ned til 170 grader i ca. 30-40 min. og skulle så være færdig.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik