Koteletter i fad (4 pers.)

Der er rigelig til 4 pers.!!!!

Ingredienser

2 dåser hakkede tomater
2 store løg
Ca. 3 fed hvidløg
2 glas champignon
Ca. 400 g bacon i tern
½ l fløde
Ca. 6-8 koteletter
Salt ca. 4 tsk
Peber ca. 3 tsk
Paprika rosen ca. 4 tsk
Paprika edelsüss ca.5-6tsk

Fremgangsmåde

1. Brun koteletterne på hver side, strø salt og peber på hver side, når de er brunet ligges de i et ildfast fad.
2. Svits løg, bacon og champignon.
3. Løg, bacon, champignon, hakkede tomater og fløde varmes op i en gryde.
4. Tilsæt hvidløg og krydderier
5. Når saucen har kogt, hældes denne i fadet, og det sættes i en forvarmet ovn (125 grader) i ca. 1 time. Serveres med ris og hvidløgsflûtes.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik