vildt sovseopskrift der er gået i arv. god til alt vildt
eks. andebryst dyre ryk, kølle osv
Ingredienser
opbagning af 150-200 g margarine
2 spsk mel (hvede / speldt)
½ l fløde
½ flaske rødvin
½ glas tyttebær syltetøj
½ glas ribsgele
Fremgangsmåde
du skal forstege kødet i margarinen. husk salt og peber. når kødet er brunet af skal du lave en opbagt sovs af margarinen. kom melet i margarinen pisk godt kom dernæst fløde og rødvin i lidt af gangen. til sidst skal der tyttebær og ribs i. smag til. sovsen skal være god fed så den kan lægge sig omkring kødet inde i ovnen.
kødet skal i ovnen med sovsen på i den tid det tager at blive færdig. alt afhængig af hvad det er. eks kølle. skal have 3 timer på 150 grader ikke varmluft. andebryst skal have max. 1 time.
Smag den bedste sovs på Restaurant herthadalen