
En suppe der varmer, og som med flytes udgør et helt måltids kalorier og kulhydrater.
2 personer
Ingredienser
1 porre i skiver
2 hvidløg
1/2 blomkål i meget små buketter
1 tsk grøntsagsboulionkraft (fås billigt i Aldi, og med min. af fedtprocent, i glas)
1 forårsløg skåret i skrå skiver
3 store spesiskefulde af champignon fra glas
1/4 til en halv teske af Sambal oelek
(I stedet kan bruges 1/2-1/1 spsk paprika)
1 grøn peber skåret i små stykker
knap 1 liter vand
Fremgangsmåde
Vandet varmes, og grøntsagskraften tilsættes, når det koger op, kommer inten paprika eller sambal Oelek i. (obs er stærke begge hold)
Resten af ingredienserne tilsættes samtidigt, og skal kun have max. 2 min. på kogepunktet, for at bevare sprødheden i grøntsagerne.
Serveres med flutes, evt. med hvidløgssmør. Man bliver meget mæt, også før øjnene har sagt fra!
En middag med farvestrålende ingredienser