
en lækker og nem ret
Ingredienser
200g kalkun el kylling
til marinaden:
Hvidløg
½ tsk. peber
½ tsk. salt
2 spsk. soyaolie/soyasovs
grønsager:
50g broccoli
50g sukkerærter
50g gulerødder
50g bønnespirer
2 spsk. sojasovs
evt.
fiskeolie og/eller
minimajs
Fremgangsmåde
skær kødet i tynde strimler og kom dem i et fad med høje kanter.
hak hvidløgene og kom dem over til kødstrimlerne. drys med salt og peber og tilsær soyasovs og olie. Rør godt rund i fadet så alt kødet er dækket af marinade og lad det så stå og trække i ca, 20 min.
Del broccolien i små buketter og skær gulerødderne i tynde skiver.
varm olien op på en pande og tilsæt alle grønsagerne. Tilsæt soyasovs (og evt fiskeolie) og lad det hele stege i ca. 5 min.
tag så alle grønsagerne op.
væden på panden varmes op igen og kødet kommes på panden og steges i 4-5 min
saveres med ris
God fornøjelse!