Sæt Gang i Moden og Fantasien op Til Sommer

Når vi begynder at nærme os de få solrige måneder vi har i Danmark, så er det med sommerfugle i maven, og en enorm glæde over snart at kunne komme på stranden. Der dukker dog også en masse spørgsmål op i vores hoveder omkring, om vi nu også er klar! Det er let at blive doven i løbet af vinteren, og måske også få spist lige rigeligt med usunde ting. Vi vil jo gerne kunne vise os fra vores bedste side, når vi nu skal på stranden i badetøj! Så hvordan kommer vi i gang?

Du er selvfølgelig nødt til, at komme lidt i form igen, hvis du er faldet af på den hen over vinteren og foråret. Det er tilbage i træningsrutinen, og selvfølgelig fokus på god og sund kost. Lad være med at være for hård ved dig selv: det er helt almindeligt at blive lidt doven, når der er kolde udenfor, så det er bare at komme op på hesten nu hvor der er motivation forude. Kom gerne i gang mindst 2 måneder før du forventer der er strandvejr for første gang. Det er nemlig tid nok til at lave en betydelig forskel i dit udseende og din selvtillid, for du hopper i din bikini og skal solbade på den nærmeste strand.

Du vil nok opleve, at det godt kan være svært sådan at komme i gang igen, efter at have holdt pause så længe. Det er specielt svært, fordi der 2 måneder før den første dag på stranden ikke engang er godt vejr endnu: det virker helt uvirkeligt, at solen snart vil skinne dagen lang. Men her er du nødt til at bruge din fantasi. Du har oplevet sommer før, og helt rationelt ved du, at solen nok skal komme. Men for at få følelserne med, må du lukke øjnene, og forestille dig, at du ligger på stranden.

For at sætte gang i fantasien, kan det godt betale sig at tage ud at købe sit badetøj så tidligt som muligt. Når du har en moderne bikini eller badedragt i hånden, så er det langt nemmere at forestille sig, hvordan du vil have det med at ligge på stranden. Forestil dig den krop, du stiler efter at nå ved hjælp af din motion og kost, og din fantasi vil næsten med sikkerhed blive til virkelighed.

Vi kan gøre næsten alt, hvis bare vi tror på os selv. Den nemmeste måde at tro på, at noget kan lade sig gøre, er at forestille sig det allerede er sket. Ved at lukke øjnene og forestille os slutresultatet, så begynder vi at tro på, at det kan lade sig gøre ? for vi har jo selv set det! Så uanset om du synes det virker pjattet, så giv det et forsøg: jeg garanterer, at du vil blive overrasket over resultaterne.