Sådan Vælger Du Den Rigtige Størrelse Rygsæk Til Din Tur

Rygsæk

Så er det endelig tid til eventyr! Om det er sommer eller vinter er sådan set ligegyldigt – det handler om at komme ud at opleve noget. Der skal pakkes sovepose, bestik og alt muligt andet du har brug for, for at klare dig derude. Men hvad skal det pakkes ned i?

Du har sikkert allerede en rygsæk, men spørgsmålet er, om den er for stor eller for lille. Når det kommer til Rygsække, er størrelsen nemlig utroligt vigtig. Her er hvad der sker, hvis du ikke vælger den rigtige størrelse rygsæk:

  1. Hvis du tager en for stor rygsæk

Med en for stor rygsæk, kommer du meget let til at tage alt for meget med. Vi mennesker har en tendens til gerne at ville fylde ting op. Et af de mest udbredte tricks, til folk der gerne vil tabe sig, er eksempelvis at skifte til mindre tallerkner – vi har nemlig tendens til at fylde tallerknen op, frem for at tænke i hvor sultne vi er! På samme måde vil du ubevidst gå og finde ting frem, der kan fylde rygsækken op. Og det er ikke særligt fedt – for når du skal ud på eventyr, vil du gerne have så let en rygsæk som muligt.

Selv hvis du formår kun at medbringe de ting du skal bruge, så vil en stor rygsæk pludseligt være kluntet at gå rundt med. Tingene vil hoppe fra side til side, og du risikerer let at den ikke er behagelig at have på. Rygsække er designet til at være nogenlunde fyldte – og når de ikke er det, skaber det et værre kaos.

  1. Hvis din rygsæk er for lille

Med en for lille rygsæk risikerer du, at undlade at medbringe ting der rent faktisk er vigtige. Det kan være du fristes til ikke at medbringe ting til førstehjælp, fordi du ”alligevel ikke plejer at komme til skade” – men det er altså ikke smart! Hvis uheldet er ude har du brug for det grej. Selv ting der er mindre livsnødvendige kan det være surt at skulle undvære. Et eventyr skal helst være på dine præmisser, og ikke være begrænset af din rygsæk.

For at kompensere for en lille rygsæk, er der desuden mange der begynder at binde ting fast på rygsækken. Andre slæber en bærepose med, fyldt med de ting, der ikke var plads til i rygsækken. Ingen af delene er særligt smarte alternativer til en rygsæk, i den helt rigtige størrelse. Du risikerer lettere at ting sætter sig fast, eller at du mister dem. Med en bærepose slider du desuden på armkræfterne, og kan have svært ved at finde de ting du skal bruge.

 

Det handler altså om at vælge den helt rigtige størrelse rygsæk til dit eventyr. For at gøre dette, så start med så lille en rygsæk, du allerede ejer, som du kan finde. Pak til dit eventyr i denne taske. På den måde tvinger du dig selv til, at skære alt det unødvendige væk. Derefter går du meget kritisk igennem de ting, det egentligt ville være bedst at have med. Tag nu et kig på hvor mange ting der ligger ved siden af tasken, og vurdér hvor meget større den ideelle taske skal være – og der har du svaret!

Tidligere artikelLav en masse besparelser på Black Friday og på Cyber Monday!
Næste artikelGurubogen alle iværksættere bør eje