Sådan Øger Du Din Charmerende Aura Nemt og Hurtigt

Jeg har arbejdet med mennesker og sociale arrangementer hele mit liv, og det betyder at jeg har mødt en masse forskellige personligheder. Nogle mennesker er generte, og andre er højtråbende og fulde af selvtillid (lidt for meget nogle gange!). Men én ting jeg har konkluderet, som måske vil overraske de fleste, er at alle har charme. Det ar være charmerende er ikke en medfødt superkræft eller noget der er super sjældent. Det er noget alle besidder: nogle har bare trænet deres charme-muskel mere end andre, og nogle er bedre til at signalere charmen.

Charme er nemlig noget, vi kan have uden at udstråle det. Du kender sikkert typen: en virkelig genert person, der ikke virker så charmerende endda. Usikkerhed har det med at få folk til at reagere på mindre heldige måder i sociale situationer, og de kan komme til at skubbe folk væk på baggrund af frygt. Men hvis man giver den en chance, og virkelig kommer til at kende dem, så begynder deres charme at skinne igennem. Når først de er trygge ved dig, så begynder de at åbne op, og du kan se at de er ufatteligt charmerende.

Så hvis vi alle besidder charme, hvad kan vi så gøre for, at blive bedre til at udstråle dette? Det er faktisk ganske simpelt. Der er nogle bestemte ting og handlingsmønstre, der kan øge din charmerende aura, uden du behøver at ændre på din personlighed. Du behøver ikke nødvendigvis mere charme, du har blot behov for at signalere den charme du allerede har på en kraftigere måde.

Den nemmeste måde er at anskaffe dig tøj og lignende, der hjælper charme med at skinne igennem. Hvis du klæder dig i ene af sort tøj, så er det som om tøjet absorberer al din charme, og du virker kold og trist. Hvis du derimod klæder dig i hvidt tøj, så vil du virke åben fordi din charme kan stråle ud i fuld kraft. Typen af tøj har selvfølgelig også en betydning: en nystrøget skjorte lader charme signalerne passere igennem direkte, mens en krøllet t-shirt har det med at fange dem. Der er også flere lag af påklædning: når først dit tøj er på sit skarpeste, så overvej at købe dig en Ny Mercedes. Din bil er en forlængelse af din påklædning, som er en forlængelse af din personlighed. Bruger du dem rigtigt, fungerer de som en forstærkende antenne for din charme, og du vil have langt nemmere ved at charmere dig ind på andre mennesker og lade dem føle sig glade og trygge i dit selskab.

Derefter handler det bare om, at sørge for at du løbende kommer i kontakt med en masse mennesker. Jo flere mennesker du møder på en måned, jo tryggere vil du begynde at være omkring fremmede mennesker. Det vil gøre dig mere afslappet, og tillade dig at smile mere. Nu er du godt på vej til, at være en ægte charme-trold!

Tidligere artikelRabatkode til Wolt Takeaway
Næste artikelOverkom Nederlag med Strategiske Lette Udfordringer