Sådan finder du de mest komfortable sko og sneakers

Det kan være svært at finde nogle gode sko eller sneakers, der er komfortable at gå i.  Oftest er de dyre sko eller sneakers de mest komfortable – og nogle gange er det heller ikke.

Når du skal finde de mest komfortable sko eller sneakers er de vigtigste ting du skal tage stilling til er om skoen for det første passer dig. Ecco sko er oftest de mest komfortable sko man kan finde.

 

Du ved om dine sko eller sneakers passer dig når foden sidder derinde perfekt. Dette kan du selv mærke. Ellers kan du se om din storetå rammer spidsen eller ej. Gør den det og krummer dine tæer i din sko eller i dine sneakers, så er den for lille. Desuden kan du også se om der er for meget plads i skoen. Kan du altså rykke din fod mens du går, er det et tegn på at dine sneakers eller din sko er for stor.

 

Sålen er også afgørende for om skoen er komfortabel eller ej. Nogle sko er indbygget med en blød sål. Ecco sko er kendt for deres meget komfortable sko og en af de afgørende kilder til dette er deres bløde såler, der et tilpasset foden perfekt og materialet af skoene. Mange sneakers er faktisk ikke så behagelige at gå i. Ecco sko er dog meget behagelige og er en favorit blandt danskere. Ecco sko ligger i prisklassen mellem 600-1000 kr. Deres materiale er meget holdbart og det er meget sjældent at Ecco sko ikke holder i en længere periode.

Flade såler, man oftest finder i sneakers er nok noget af det mest ukomfortable, der findes. Når sålen er flad er der ikke støtte i din sko eller i dine sneakers. Dermed får din fod heller ikke den nødvendige støtte og det kan føles, som om at du bare går på gulv. Platfoddet mennesker skal f.eks. også have en speciel designet sål til dem, da de har brug for ekstra støtte. Det er dog langt de fleste der får lavet sådan en.

Ældre mennesker, der har brug for bløde sko og lignende kan bestemt gavnes af Ecco sko.

 

Ecco sko

Ecco sko A/S er en dansk koncern, der producerer sko. Virksomheden blev grundlagt af Karl Toosbuy i 1963 i Bredebro og i dag ejes koncernen af grundlæggerens datter, Hanni Toosbuy Kasprzak. I oktober åbnede Ecco sko butik nummer 1000 i Minneapolis i USA. De har samlet set mere end 4000 salgssteder globalt set. Deres omsætning var i 2010 på 6,11 mia. kr.. Ecco sko produceres på koncernens egne fabrikker i Slovakiet, Thailand, Indonesien og Kina. Ecco sko var det første skomærke, hvor varemærket var indfældet som relief i skoenes sål. Dette var en lille revolution indenfor markedsføringen i skobranchen. Ecco sko fik altså skabt de mest komfortable sko.