Sådan får du dine børn væk fra den digitale verden

Barn leger

Bruger dine børn også meget tid foran deres computer, tablet eller smartphone? Herunder kan du få inspiration til 5 gode måder, hvorpå du vil få dine børn væk skærmene.

Små fodboldmål

En rigtig god måde til at opnå dette er ved at tilbyde dem nogle muligheder for at kunne være aktive i haven. Dette vil man nemt kunne gøre ved at opføre små fodbold mål i haven, der virkelig ligger op til fysisk aktivitet og præger konkurrencegenet mellem søskende. Fodboldmål er en sikker vinder i forhold til at kunne få dine børn væk fra den digitale verden.

Bålplads

Et sted i haven, hvor børnene om aftenen vil kunne gå udenfor og hygge med deres venner eller familie, er ligeledes en rigtig god måde til at trække dem væk. Du giver dem muligheden for at sidde udenfor på en varm solrig aften, med en stjerneklar himmel, og lave snobrød eller grille skumfidusser. Dette lille trick er en sikker vinder for at få dine børn til at glemme alt andet omkring dem, og virkelig få fokusset væk fra den digitale verden. Du kan med fordel bruge et støbejerns bålfad.

Weekendturennnn

Weekendture og generelle rejser vil klart få dine børn væk fra skærmene med øjeblikkelig virkning. I vil på mindre ture kunne styrke fællesskabet og med sociale aktiviteter undervejs på disse vil kunne gøre meget for fremtiden. Disse aktiviteter kunne nemt være nogle sportslige aktiviteter eller mindre intime aktiviteter såsom brætspil.

Brætspil

Det at kunne sidde og nyde en aften med familien og spille brætspil vil med garanti få dine børn væk fra skærmene. Sid en fredag aften med et glas vin og konkurrere mod dine børn i et hav af alle de former for brætspil der findes på markedet. Du vil kunne skabe et tættere bånd med dine børn, samt skabe en fælles interesse, som de vil finde spændende.

Sport – eller andre sociale ting

Sport er en rigtig god måde at få dine børn til at droppe computeren og socialisere sig på andre måder. Find dine børns interesser og hjælp dem med at guide dem mod en mulig sportsgren eller anden aktivitet. Dette vil give dine børn et andet socialt aspekt til fremtiden.

Tidligere artikelMed Den Rette Strategi er Alt Muligt
Næste artikelDer Er Noget Tiltrækkende Over at Finde et Hjem