
Ingredienser
- 3 bl. husblas
- 3 æg
- 3 dl. piskefløde
- ca. 45 gr. melis
- ca, 1/2 dl. rom
Pynt:
- 1/2 á 1 dl. piskefløde
Fremgangsmåde
- Husblasen udblødes og smeltes
- Æggeblommerne røres hvide med sukker
- Æggehvider og fløde piskes hver for sig
- Rommen hældes i de rørte æggeblommer, derefter tilsættes den slunkne husblas i en tynd stråle og tilsidst den stivpiskede fløde og de stivpiskede æggehvider
- Der omrøres jævnligt med stor forsigtighed, indtil fromagen begynder at stivne
- Da hældes den hurtigt i en glasskål, flade portionsglas eller bægre
- Fromagen kan pyntes med flødeskum, eller man kan hertil servere en lunken rød frugtsauce, men man må da helst anrette fromagen i en glasskål
Serveringstips
Man kan med fordel tilsætte 1 dl. piskefløde mere og tage 1 æg mindre. Brug da 1 blad husblas mere end andgivet ovenfor.
Velbekomme.