Plus size tøj – sådan finder du det perfekte fit

Det kan være svært at finde det perfekte fit, når man er på jagt efter nyt tøj. Men når man er plus size, så er det endnu mere udfordrende. Derfor har vi her lavet en guide til, hvordan du kan finde det perfekte fit af plus size tøj.

Prøv det på

Det første og mest oplagte råd er jo at prøve det på. Det kan dog være svært at finde tid til at prøve tøjet på, hvis man er en travl person. Men hvis man kan finde tid til det, så er det den bedste måde at finde ud af, om det er det rigtige tøj til en. En anden ulempe ved at prøve tøjet på, er at mange butikker ikke har et stort udvalg af størrelser. Så man kan komme hjem fra butikken med et par ting, man ikke rigtigt er tilfreds med.

Kig på størrelsesguiden

En anden mulighed for at finde ud af, om tøjet passer, er at kigge på størrelsesguiden. De fleste butikker har en størrelsesguide på deres hjemmeside. Her kan man se, hvilken størrelse der svarer til ens mål. Det kan dog være svært at vide, hvordan den pågældende butiks størrelser er, og derfor kan størrelsesguiden ikke altid være helt pålidelig.

Køb tøjet online

En tredje mulighed er at købe tøjet online. Her er det muligt at købe tøj i alle størrelser, og man behøver ikke bekymre sig om, at der ikke er nok størrelser på lager. En ulempe ved at købe tøjet online er dog, at man ikke altid ved, om tøjet passer, før man har fået det tilsendt. Men mange butikker har en god returpolitik, så man kan altid sende tøjet retur, hvis det ikke passer.

Bedst mulige pasform

Det er altså ikke altid lige nemt at finde den bedst mulige pasform, når man er på jagt efter nyt tøj. Men hvis man gør sig nogle overvejelser og tager sig tid til at prøve tøjet på, så kan man finde det tøj, der passer bedst til en.

Konklusion

Det er altså ikke altid lige nemt at finde det helt rette tøj til én. Men hvis man bruger lidt tid på det, så kan man finde det, der passer bedst til én. Og man kan finde det tøj, der passer bedst til en, uanset om man køber tøjet i en butik eller på nettet.

Tidligere artikelGå stille rundt derhjemme på de korkgulve du selv har lagt
Næste artikelCarmakoma: Dansk mode med et internationalt udtryk