Kartoffelsalat (2 personer)

Ingredienser

  • 600 g skrabede nye kartofler eller aspargeskartofler
  • 1 rødløg
  • 1/2 dl olie
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 spsk. citron
  • 2 spsk. vand
  • 125 g cherrytomater
  • Salt
  • Hvid peber
  • 2 spsk. klippet purløg til drys

Fremgangsmåde

Kartoflerne koges sprødmøre og skæres i 1 cm tykke skiver. Rødløg, olie, timian, citron
og vand koges sagte 3 minutter under låg.
Halver cherrytomaterne og kom dem sammen med kartoffelskiverne i gryden. Vend rundt i blandingen et par minutter. Smag til med salt og peber og drys med purløg
Velbekomme.

Tak for opskriften til Teksteksperten

Tidligere artikelAgurkesuppe med kinarejer
Næste artikelIndisk suppe (stærk)