
Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 stilk bladselleri
- 1 ds. flåede tomater
- 1 ds. tomatpasta
- 1-2 spsk. god jomfruolivenolie
- 1 spsk. rødvinseddike el. ½ glas rødvin
- 1 tsk. tørret oregano
- 1 tsk. tørret rosmarin
- 1/4 tsk. chilipulver
- 1 spsk. sukker eller sirup
- 2 dl. vand el. grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Bladselleri vaskes og skæres i små tern.
En smule olie opvarmes i en gryde og tilsættes løg, hvidløg og bladselleri, som svitses et minuts tid. Resten af ingredienserne tilsættes røres godt sammen.
Saucen koges i ca. 30 minutter, til en del af væsken er kogt ind.
Serveres straks
Velbekomme.
Bragt i samarbejde med Loftet.dk