Idéer til værtindegave

De fleste af os kender til situationen man somme tider står i, når man er blevet inviteret på middag, og man pludselig står og mangler en værtindegave. Som regel ender man med en buket blomster, da det er hurtigt og nemt, og så falder det som oftest også i god jord hos modtageren. Men måske er du gået hen og blevet træt af, altid at give blomster i værtindegave, og så må man jo lægge hovedet i blød, så der kan komme nye idéer til. Du kan dog også snyde lidt og læse videre, for her vil du nemlig blive præsenteret for forskellige forslag til en anderledes og sjov værtindegave.

Selvforkælelse

En idé til en værtindegave kunne være en såkaldt wellness-pakke, for hvem elsker ikke lidt selvforkælelse engang imellem. Wellness-pakker kan ofte købes som en samlet pakke, men du kan også vælge selv at sammensætte en gave, hvis du ved, at værtinden ville blive glad for en helt speciel ting, og så er det samtidig også en nem måde selv at styre, hvor meget gaven skal koste. Du kan for eksempel købe en god håndcreme, en Gua Sha sten til ansigtsmassage, eller noget badesalt. Derudover er duftlys og velduftende sæber også en god idé, da det er med til at skabe en følelse af wellness på badeværelset. Med sådan en gave er der virkelig lagt op til selvforkælelse.

Citatplakat

En sjov og anderledes værtindegave kunne også være en citatplakat til køkkenet, stuen eller kontoret. På Plakatdyr.dk kan du finde et utal af citatplakater i alverdens farver og størrelser, og det er en oplagt idé som værtindegave, da de både er flotte og sjove, og så kan de købes til en meget fordelagtig pris. En citatplakat er til for at sprede god stemning i hjemmet, og mange holder af at pynte deres hjem med forskellige citatplakater, så hvert rum i boligen har et smart citat, mens andre laver en hel billedvæg af citatplakater. En værtindegave kunne for eksempel være en vaskeguide-plakat, der passer perfekt til bryggerset, eller måske en citatplakat med teksten ”Holy Guacamole”, som er oplagt til køkkenet.

Par oplevelser

Er der i virkeligheden både en værtinde og en vært, så er en pargave måske mere passende til værtsparret. Alt efter hvad budgettet for gaven lyder på, er der forskellige muligheder for gaver til parret. En klassiker man aldrig går galt i byen med, er en tur i biografen for to, og måske skal de også forkæles lidt ekstra med popcorn og sodavand. En anden idé kunne være et gavekort til brunch eller middag på en lækker café – så er der i hvert fald lagt op til en hyggelig date, og denne gave vil med garanti falde i god jord. Er værtsparret konkurrencelystne og elsker sjove stunder, så er et spil for hele familien en oplagt gaveidé. Så har værtsparret noget at samles om med familien, eller finde frem når vennerne er på besøg, og det vil med garanti skabe gode minder og sjove oplevelser, som værtsparret kan tænke tilbage på længe efter.

Tidligere artikelAlle Håndværkere Bør Have en Hobby
Næste artikelDen Ting Jeg Fortryder Mest Fra Min Skoletid