
Ingredienser
- 375 g kalvekød i terninger
- 50 g margarine
- 1 løg
- 1/2 tsk salt
- 1/4 tsk peber
- 1/2 spsk paprika
- 2 røde tomater
- 3 spsk tomatpure
- 1/2 liter kogende Vand
- 150 g spaghetti
Fremgangsmåde
Løget hakkes og brunes i de 50 g Margarine, til det er gyldent.
Kalvekødet blandes i og brunes under omrøring.
Gryden tages af blusset. Når det ikke syder mere, blandes paprika, salt og peber i og røres igennem.
Gryden sættes igen over blusset, ca 1/2 l vand tilsættes og bringes i kog,
Tomaterne skærei i terninger og kommes i gryden sammen med tomatpureen.
Koger færdig under sagte blus, i ca 1 time.
Spagettien koger med i retten den sidste 1/2 time.