Glarmestersild


Glarmestersild

Ingredienser

  • 1 bdt dild
  • 1 bdt purløg
  • ½ bdt persille
  • 500 g sejfilet
  • 250 g crabfish (frosne krabbestænger)
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk hvedemel
  • 3 æg
  • 3 dl piskefløde
  • ½ tsk muskatnød
  • ¼ tsk cayennepeber

Fremgangsmåde Glarmestersild

Sildene skylles og lægges i koldt vand i cirka tre timer. Vandet skiftes et par gange. Sildene tages op, fileteres og skindet fjernes. Fileterne skæres i to centimeter brede stykker.

Lage: Eddike, sukker, krydderier og snittede grønsager kommes i en gryde og koges i to minutter. Afkøles.

De kolde grønsager tages op og lægges lagvis med sildene i et højt glas. Den kolde lage med krydderier hældes over sildene. Glasset dækkes med låg og stilles i køleskab i to døgn. Sildene serveres i glasset.