Gå stille rundt derhjemme på de korkgulve du selv har lagt

Hjemmet er et sted, hvor vi finder ro. Også selvom vi har børn, der leger og løber rundt på gulvene. Mange finder en stor ro ved at høre deres egne børn lege. Ja, der er ligefrem folk, der kan snuppe sig en morfar på sofaen, mens ungerne løber rundt og har det sjovt. Men det hjælper da, hvis støjen ikke er alt for skinger. Det kan man nemt afhjælpe med akustikpaneler og eventuelt med et gulv, det ikke smælder, når fødderne klaprer henover det. Det kan man finde på nettet.

Hvis man har korkgulve i hjemmet, så vil man opleve, at de er bløde at gå på og ikke laver så meget støj som et blankt trægulv eller betongulv. For korkgulve er nemlig støjabsorberende, og det kan høres i et hjem, hvor børnene leger. Et par løbende bare barnefødder smælder ikke på samme måde mod korkgulve som mod andre gulve. Det er måske ikke helt så stille som kattepoter, men alligevel. Det er rart med en dæmpning af de høje lyde af bare fødder på gulvene.

Nemme på mange måder

Det er ikke svært at lægge korkgulve selv. De fleste kan gøre det uden besvær. Og så er disse gulve meget lette at holde rene og meget robuste. Det er en stor fordel i hjem, hvor der er meget trafik. Hvis man har børn, der løber rundt, så er man også nødt til at gøre rent en gang imellem. Her er korkgulve meget lette at have med at gøre. Og de holder længe deres flotte finish, så hjemmet kommer til at se nyt og frisk ud i mange år fremover.

Suppler med akustikpaneler

Man kan også købe akustikpaneler hos billigskabe.dk. De er endnu lettere at montere, så det klarer man sagtens selv. Og har man mod på mere ny indretning, så kan man med fordel kigge videre i denne webshop, som jo mestendels er målrettet mod et skabskøbende publikum. Her finder man et stort udvalg af skabe til mange formål. Og de er billige, ligesom gulvene og de fine akustikpaneler.

Tidligere artikelTips til en flot og spiselig have
Næste artikelPlus size tøj – sådan finder du det perfekte fit