Frikadeller (4 pers.)

Ingredienser

  • & frac12; Kg. Hakket fl & aelig;Skek & oslash;D
  • 4-5 spsk. Mel
  • 1 & aelig;G
  • 1 l & oslash;G
  • 2-3 dl. M & aelig;Lk
  • salt og peber
  • fedtstof til stegning

Fremgangsm & aring;De

  • Det hakkede k & oslash;D r & oslash;Res med mel og & aelig;G.
  • L & oslash;Get rives og r & oslash;Res med. M & aelig;Lken kommes i lidt ad gangen.
  • Salt og peber kommes i. Farsen hviler en halv times tid.
  • Fedtstoffet smeltes p & aring; Panden. Det er vigtigt, at fedtstoffet er godt varmt.
  • Frikadellerne formes med en spiseske og kommes p & aring; Panden.
  • Varmen d & aelig;Mpes og frikadellerne steges f & aelig;Rdig.