Fem Teknikker til Mænd for at vælge det Helt Rigtige Undertøj

Mand

Mænds undertøj er muligvis det mest undervurderede element af en mands garderobe – måske fordi det ikke er synligt, når først man har det på. For mænd er der typisk et langt mindre udvalg i butikkerne end der er for kvinder, og det har meget at gøre med, at mænd ikke går særligt meget op i hvordan denne usynlige beklædningsgenstand ser ud. Der er dog ting vi burde gå op i: type, design og pasform. Vi deler her fem teknikker til dig som mand, så du kan vælge det helt rigtige undertøj.

 

  1. Du kan finde undertøj til mænd i mange typer og materialer i dag. Alt fra lycra, bomuld, spandex og silke, til nylon. Først og fremmest bør du koncentrere dig om, at købe det materiale der passer til din krop. Nogle kan opleve irritation og kløe med lycra, mens andre måske opdager allergi over for nylon. Det bedste er at afprøve forskellige materialer og danne sig nogle erfaringer omkring, hvad der fungerer godt for dig.
  2. Du kan finde mænds undertøj, som er lavet til specifikke formål. Fuldstændig som at Nike laver sko og andet til sportsudøvere, er der også producenter af underbukser der har aktive mænd som målgruppe. Sportsundertøj har en karakteristisk tæt montering uden lukninger. Folk der dyrker atletik foretrækker undertøj der tilbyder ekstra støtte til kønsområdet, mens andre slags undertøj har et andet fokus, og eksempelvis kan have skjulte lommer til værdigenstande og kontanter.
  3. Klima spiller også en vigtig rolle. Hvis du skal opholde dig i et varmt klima, eksempelvis når du skal ud på solskinsferie, så skal du helst vælge bomuldsundertøj. Hvis du opholder dig i et koldere klima, som de fleste af os jo gør i Danmark, så prøv uld, eller måske lycra som også fungerer godt, hvis du er god til at håndtere den tætte pasform. Du skal her desuden sørge for, at undertøjet sidder tæt nok – det skal hverken være for løst eller tætsiddende. Hvis du ønsker undertøj der kan bruges både derhjemme og på rejsen, så er boxers fra Bjørn Borg et godt bud på alsidigt undertøj.
  4. Husk på, at dit undertøj let kan gå hen og blive det afgørende element i din påklædning, selvom det er skjult. Køb det bedste, som du har tåd til, og undgå billigere typer undertøj af lav kvalitet. Vælg en pasform og et mærke, som du stoler på, og gå med det.
  5. I løbet af de sidste ti år har mænds undertøj opnået i en kosmisk mangfoldighed af stilarter. Den etablerede V-Style har underbukser med eller uden lomme foran. Boxere er typisk længere på lårene. G-strenge til mænd er præcis hvad de lyder til.

 

Med disse fem teknikker, håber vi at dit næste indkøb af undertøj er blevet gjort betydeligt nemmere og mere målrettet. Vi håber desuden at du kan finde de helt rigtige underbukser, der sidder behageligt og opfylder dine behov.

Tidligere artikelProteinbar test – De bedste, billigste og sundeste protein bar
Næste artikelAlt hvad du skal vide om mobil på afbetaling