Dit Yndlingstøj Siger Mere om Dig End Du Tror

Alle har et sæt tøj, som de foretrækker over alt det andet tøj de har i skabet. Det er lige meget om man har den største tøj-samling i verden, og har en mega bred stil: der er altid ét sæt, som bare lige er en smule bedre end alt det andet. Selv hvis man lige har købt 3 fantastiske kjoler, der passer perfekt ind i den seneste mode, så kan man ikke stå for fristelsen til at bære ens favorit-kjole.

Men det er faktisk slet ikke så underligt, når det kommer til stykket. Vi mennesker har det nemlig med at gå mere op i at kommunikere vores personlighed ud til folk, end vi har i at følge moden. Det at følge moden er faktisk bare et biprodukt af, at ville kommunikere vores personlighed. Langt de fleste ønsker nemlig at kommunikere at de passer ind og forstår de tendenser der sker i verden omkring dem. Det er en helt naturlig ting at kommunikere et tilhørsforhold til sine medmennesker. Men samtidig kan man ikke bare gå rundt, og blande sig fuldstændigt med mængden. Vi har også et behov for individualitet – at føle at vi er noget særligt, og ikke bare endnu et får på marken. Og det er her, hvor ens yndlingskjole passer ind. Den er nemlig det stykke tøj, som du føler bedst kommunikerer din egen unikke personlighed til omverdenen.

Det er en særlig balance der skal til, for sådan at balancere alle faktorerne. Hvis du finder dit yndlingstøj frem fra skabet, så vil du nok kunne se, at det faktisk passer rigtigt godt ind på mange forskellige områder. Det er tilpase tidløst til, at det passer ind stort set uanset hvad moden dikterer for tiden. Måske er det en kjole der er rimelig neutral, og som let kan matches med ting der er på mode lige nu. Samtidig er den tilpas unik til, at risikoen for at du støder på andre med samme kjole, er stort set ikke-eksisterende. Med al sandsynlighed har du også haft den på så mange gange, at den er blevet slidt på en særlig måde. Slidet formår den dog at bære på en måde, så det stadig ser godt ud. Det er bare endnu et personligt præg på din påklædning, og det lader andre vide, at den kjole er så meget dig, at I på sin vis har formet hinanden.

Hvis du finder ud af, hvad dine venners yndlingstøj er, så vil du hurtigt opdage hvor tydeligt deres personlighed faktisk kan ses i dette stykke tøj. Når du først har fået øjnene op for det ved andre, så prøv at hoppe i dit eget yndlingstøj og stil dig foran spejlet. Du kan godt se det, kan du ikke? Hvordan dette stykke tøj formår at tage noget der er inden i dig, og vise det frem til verden?

Tidligere artikelPraktiske tasker og rygsække
Næste artikelAlle Har Hemmeligheder der Ikke er Hemmeligheder