
Dampet laks med spr & oslash;D salat
Ingredienser
- 450 g laksefilet uden skind
- 1 lille l & oslash;G. Cirka 25 g
- 1-2 guler & oslash;Dder. 75 g
- 1 porre. 75 g
- 1 bdt dild
- & frac12; Bdt persille
- & frac12; Tsk timian
- 25 g sm & oslash;R
- 1 dl hvidvin
- & frac12; Tsk salt
- friskkv & aelig;Rnet peber
- blandet salat. Fx r & oslash;D mangold. Ruccola. Radicio. Babyspinat
Dressing.
- 2 spsk brun farin
- 2 spsk balsamico
- 4 spsk olivenolie
- & frac14;- & frac12; Tsk st & oslash;Dt koriander
- & frac12; Tsk salt
- friskkv & aelig;Rnet peber
Fremgangsm & aring;De Dampet laks med spr & oslash;D salat
Sk & aelig;R laksefileten i seks stykker. Klip seks stykker bagepapir & aacute; 25 x 25 cm. Sk & aelig;R l & oslash;G og guler & oslash;Dder i meget sm & aring; Tern og porren i meget tynde ringe. Hak dild og persille.
L & aelig;G et stykke laks p & aring; Hvert stykke bagepapir. Fordel guler & oslash;Dder. L & oslash;G. Porrer og krydderurter over fisken. L & aelig;G sm & oslash;Rklatter p & aring; Og drys med salt og peber. Kom 1 spsk hvidvin ved hver stykke fisk. Luk hver pakke ved, at binde i toppen med en bomuldssnor.
Stil pakkerne i k & oslash;Leskabet indtil tilberedningen;
S & aelig;T pakkerne i en kold ovn. Indstil p & aring; 200 grader og bag i cirka 25 minutter. Sluk ovnen. Og lad pakkerne st & aring; Ved eftervarmen i fem minutter.
Dressing. Blend brun farin. Balsamico. Olivenolie og krydderier godt sammen & ndash; Eventuelt med en stavblender. Skyl salaten.
L & aelig;G en fiskepakke p & aring; Hver tallerken. Anret salaten ved siden af hver pakke og fordel dressing over.