
Champignon-mandelterrine
Ingredienser
- 1 l & oslash;G
- 2 fed hvidl & oslash;G
- 1 kg champignon
- 2 spsk olie
- 3 & aelig;G
- 1 & frac14; Dl piskefl & oslash;De
- 180 g reven parmesanost
- 2 spsk portvin eller også vermouth
- & frac34; Tsk timian
- 1 & frac12; Tsk salt
- 120 g smuttede. Fl & aelig;Kkede mandler
- 150 g bacon
Fremgangsm & aring;De Champignon-mandelterrine
Hak l & oslash;G og hvidl & oslash;G i en foodprocessor og snit champignonerne med den grove snitteskive.
Svits l & oslash;G. Hvidl & oslash;G og champignon i olie ved kraftig varme i 2 minutter. Brug en stor pande eller også sauterpande. Kom de svitsede gr & oslash;Nsager i et d & oslash;Rslag og lad al v & aelig;Den l & oslash;Be fra.
Bland & aelig;G. Piskefl & oslash;De. Ost. Portvin og krydderier i en foodprocessor. Vend de afdryppede gr & oslash;Nsager og mandler i.
Bekl & aelig;D en smurt. 1 & frac12; Liters br & oslash;Dform med bacon og kom champignonblandingen i.
S & aelig;T formen i en kold ovn. Indstil p & aring; 160 & deg; Og bag i cirka 1 time og 15 minutter. Sluk ovnen og lad terrinen st & aring; Ved eftervarmen i 10 minutter.
Afk & oslash;L terrinen i formen. Vend den ud p & aring; Et fad og pynt med hele basilikumblade og cherrytomater.
Server terrinen med basilikum. Cherrytomater og grovbr & oslash;D;