Champignon-mandelterrine


Champignon-mandelterrine

Ingredienser

  • 1 l & oslash;G
  • 2 fed hvidl & oslash;G
  • 1 kg champignon
  • 2 spsk olie
  • 3 & aelig;G
  • 1 & frac14; Dl piskefl & oslash;De
  • 180 g reven parmesanost
  • 2 spsk portvin eller også vermouth
  • & frac34; Tsk timian
  • 1 & frac12; Tsk salt
  • 120 g smuttede. Fl & aelig;Kkede mandler
  • 150 g bacon

Fremgangsm & aring;De Champignon-mandelterrine

Hak l & oslash;G og hvidl & oslash;G i en foodprocessor og snit champignonerne med den grove snitteskive.

Svits l & oslash;G. Hvidl & oslash;G og champignon i olie ved kraftig varme i 2 minutter. Brug en stor pande eller også sauterpande. Kom de svitsede gr & oslash;Nsager i et d & oslash;Rslag og lad al v & aelig;Den l & oslash;Be fra.

Bland & aelig;G. Piskefl & oslash;De. Ost. Portvin og krydderier i en foodprocessor. Vend de afdryppede gr & oslash;Nsager og mandler i.
Bekl & aelig;D en smurt. 1 & frac12; Liters br & oslash;Dform med bacon og kom champignonblandingen i.

S & aelig;T formen i en kold ovn. Indstil p & aring; 160 & deg; Og bag i cirka 1 time og 15 minutter. Sluk ovnen og lad terrinen st & aring; Ved eftervarmen i 10 minutter.

Afk & oslash;L terrinen i formen. Vend den ud p & aring; Et fad og pynt med hele basilikumblade og cherrytomater.

Server terrinen med basilikum. Cherrytomater og grovbr & oslash;D;