Bøf spaghetti (4 pers)

Ingredienser

  • 1/2 kg oksekød hakket
  • 1 dl mælk
  • 3/4 tsk salt
  • 1/2 tsk basilikum
  • knust hvidløg
  • 75 g ost
  • 2 skiver franskbrød
  • 1 æg
  • peber

Sauce

  • 1/2 liter tomatjuice
  • 1/2 tsk oregano
  • salt & peber

Tilbehør

  • spaghetti

Fremgangsmåde

Franskbrødet lægges i blød i mælken i 10 min.
Røres sammen og formes til bøffer, som brunes på panden i 2-3 min. på hver side og lægges i et ildfast fad.
Panden koges af med tomatjuice og oregano, salt og peber. Saucen hældes over bøfferne, til sidst drysses osten over og retten sættes i ovnen i 10 min. ved 250c.

Serveres med spaghetti.

Velbekomme.

Tag eventuelt et kik på udstillingssystemer hos expression.nu

Tidligere artikelFyldte squash (4 personer)
Næste artikelRestauranter i Århus og omegn