Billige flybilletter

Her er der et par tips, når du skal finde billige flybilletter – uanset, om du bruger Internettet eller bestiller via et flyselskab.

Billige flybilletter i god tid

Start din søgning så tidligt som muligt….
Du skal søge efter billige flybilletter i god tid og i hvert fald minimum 1 måned i forvejen. Mange billetter er billige, hvis de bliver bestilt 21 dage i forvejen. I nogle tilfælde er afbudsrejser dog det, der bedst kan svare sig. Hvis du køber billige flybilletter lige før afgang vil disse være at finde på flyselskabernes hjemmeside. Disse billetter levner ikke rum til mange svinkeærinder, men er ofte meget billige.

Billige flybilletter uden at være kræsen

Planlæg din afgang, så du kan rejse på flere forskellige tidspunkter. Spørg efter de billigeste flybilletter og nævn, at dit afrejsetidspunkt er fleksibelt. De “billige” dage er oftest at finde i vinterhalvåret – undtaget selvfølgelig jul og nytår. Hvis du har mulighed for at være meget fleksibel, så planlæg din tur mellem september or februar.

Hvis du kan tage afsted kl. 24.00 og lande kl. 04.00 er der gode chancer for billige sæder.

Med andre ord, hvis du kan tilpasse din afgang efter de billige flybilletter kan du spare mange penge.

Brug det samme flyselskab begge veje. Returbilletter koster næsten den samme som en envejs. Det giver ikke mening, men sådan er fakta.

Hold ud

Alt godt kommer til den som venter. Flyselskaber vil generelt meget gerne flyve med fyldte maskiner, så de tilbyder måske billige flybilletter uden varsel 2 timer før afgang. Hvis du allerede har undersøgt et flyselskab og ikke fundet nogle billige billetter skader det ikke, at vende tilbage og krydstjekke et par dage senere – tættere på afgangen.

Brug din alder

Sprøg efter billige flybilletter til seniorer og studenter. Der er ofte rabatter at hente.

Spørg efter flybilletter til andre lufthavne. Undersøg, om der er sekundære lufthavne i den by du skal flyve til – måske endda en helt anden by.

Kig efter mindre, men ofte, billige flyselskaber, der måske ikke er en del af et større reservationssystem. Små flyselskaber har ofte kun meget få rejsemål, men ofte til en billig penge. Overvej dem især, hvis du ikke skal flyve ret langt.

Tilmeld dig forskellige “rejseklubber”. Hvis du flyver mere end 2 gange om året er gebyret hurtigt tjent ind.

Flybilletter er ofte billige om onsdagen. Fredage og mandage er dyre dage at rejse. Weekender er selvfølgelig de dyreste.

Internettet har skabt et helt nyt marked for flybilletter. Det har givet dig, kunden, adgang til det samme bookingsystem som rejsagenterne.
Som et reusltat har du god kontrol over, hvornår der er ledige flybilleter og i særdeleshed, om der er billige flybilletter ledige. Der findes sider, hvor du via email kan få besked om billige afgange og afbudsrejser. Alt dette kan du undersøge (eller melde dig til via email) fra din egen computer kl. 02.00, hvis det passer dig.

Internettet bliver oftest brugt som et researchværktøj. Langt fra alle, der finder billige flybilletter online køber dem online. De ringer i stedet til flyselskabet og booker på den “gammeldags måde. På sigt er der dog ingen tvivl om, at online handel med flybilletter vil blive mere og mere udbredt. De billige flybilletter vil også hurtigere blive reserveret, så varm ikke musen for længe…

Læs mere om hvordan du finder en billige rejse i denne artikel og husk også at hjemmesider som Kuponkarma.dk ofte har rabatkuponer fra rejseselvskaber.

Tidligere artikelSlank på den intelligente måde
Næste artikelEuropæsike rejser