Auberginecreme


Auberginecreme

Ingredienser

  • 1 stor aubergine. Cirka 450 g
  • & frac12; Dl citronsaft
  • 150 g tahin (sesamsm & oslash;R)
  • 2 fed hvidl & oslash;G
  • & frac12; Tsk salt
  • friskkv & aelig;Rnet peber
  • 1 knsp st & oslash;Dt spidskommen

Tilbeh & oslash;R.

  • syltede peberfrugter
  • sorte oliven
  • groft br & oslash;D

Fremgangsm & aring;De Auberginecreme

L & aelig;G auberginen uden, at prikke den i et ovnfast fad og s & aelig;T det indi en kold ovn. Indstil p & aring; 200 grader og bag i en time. Sluk ovnen og ladauberginen st & aring; Ved eftervarmen i 10 minutter. Afk & oslash;L.

Fl & aelig;K auberginen og grav k & oslash;Det ud med en ske. Kass & eacute;R skallen. Blend k & oslash;Det i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.

Server auberginecremen sammen med syltede peberfrugter. Sorte oliven og br & oslash;D.