
Auberginecreme
Ingredienser
- 1 stor aubergine. Cirka 450 g
- & frac12; Dl citronsaft
- 150 g tahin (sesamsm & oslash;R)
- 2 fed hvidl & oslash;G
- & frac12; Tsk salt
- friskkv & aelig;Rnet peber
- 1 knsp st & oslash;Dt spidskommen
Tilbeh & oslash;R.
- syltede peberfrugter
- sorte oliven
- groft br & oslash;D
Fremgangsm & aring;De Auberginecreme
L & aelig;G auberginen uden, at prikke den i et ovnfast fad og s & aelig;T det indi en kold ovn. Indstil p & aring; 200 grader og bag i en time. Sluk ovnen og ladauberginen st & aring; Ved eftervarmen i 10 minutter. Afk & oslash;L.
Fl & aelig;K auberginen og grav k & oslash;Det ud med en ske. Kass & eacute;R skallen. Blend k & oslash;Det i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.
Server auberginecremen sammen med syltede peberfrugter. Sorte oliven og br & oslash;D.