Livsstil og God Mad

Aspargespie


Aspargespie

Ingredienser

Mørdej:

Sauce:

Fremgangsmåde Aspargespie

Mørdej: Riv osten fint på en foodprocessor. Tilsæt restenaf ingredienserne og bearbejd dejen til den har samlet sig. Sæt dejen koldt1 time.

Sauce: Rør mel og lidt af væsken til en jævning, tilsæt resten af væsken. Giv saucen et opkog under piskning og lad den småkoge et par min. Riv osten, skær kødet i terninger og tilsæt begge dele samt aspargessnitter. Smag saucen til med salt og peber og kom den i en 24 cm porcelæns- eller glastærteform. Rul dejen ud og læg den over som låg.

Sæt formen i en kold ovn. Indstil på 200° varmluft + 360 W og bag i 15 min. Sluk ovnen og lad pien stå ved eftervarmen i 10 min.

Exit mobile version