Andeterrine


Andeterrine

Ingredienser

  • Ingredienser. 3 stk berberiandebryst & agrave; 300 g
  • 2 spsk cognac
  • 3 tynde skiver bacon
  • 1 l & oslash;G. 100 g
  • 1 mad & aelig;Ble. 150 g
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 & frac12; Tsk knuste eneb & aelig;R
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk groftmalet peber
  • 2 dl piskefl & oslash;De
  • 2 & aelig;G

     

Pynt.

  • 65 g pinjekerner

Fremgangsm & aring;De Andeterrine

Fjern sener fra k & oslash;Det og fjern fedt og skind fra & eacute;N brystfilet. Sk & aelig;R brystfileten uden fedt i 1 cm tynde strimler og mariner dem i cognac i mindst 1 time.

Sk & aelig;R de to brystfileter med fedt og baconskiverne i tern. Hak l & oslash;Get i foodprocessoren. Tils & aelig;T k & oslash;Dterningerne og hak dem. Skr & aelig;L & aelig;Blet og del det i mindre stykker. Kom det sammen med resten af ingredienserne incl. Cognac. Med uden andestrimlerne. I foodprocessoren. Bearbejd farsen i ca. 20 sek.

Fordel halvdelen af farsen i en smurt 1 & frac12; L br & oslash;Dform. L & aelig;G bryststrimlerne p & aring; Og derefter resten af farsen. Glat overfladen og drys med pinjekerner og s & aelig;T formen i en kold ovn. Indstil p & aring; 175 & deg; Og bag i 55 min; Sluk ovnen og lad terrinen st & aring; Ved eftervarmen i 10 min. Afk & oslash;L terrinen under pres.