
Andeterrine
Ingredienser
- Ingredienser. 3 stk berberiandebryst & agrave; 300 g
- 2 spsk cognac
- 3 tynde skiver bacon
- 1 l & oslash;G. 100 g
- 1 mad & aelig;Ble. 150 g
- 1 tsk rosmarin
- 1 & frac12; Tsk knuste eneb & aelig;R
- 2 tsk salt
- 1 tsk groftmalet peber
- 2 dl piskefl & oslash;De
- 2 & aelig;G
Pynt.
- 65 g pinjekerner
Fremgangsm & aring;De Andeterrine
Fjern sener fra k & oslash;Det og fjern fedt og skind fra & eacute;N brystfilet. Sk & aelig;R brystfileten uden fedt i 1 cm tynde strimler og mariner dem i cognac i mindst 1 time.
Sk & aelig;R de to brystfileter med fedt og baconskiverne i tern. Hak l & oslash;Get i foodprocessoren. Tils & aelig;T k & oslash;Dterningerne og hak dem. Skr & aelig;L & aelig;Blet og del det i mindre stykker. Kom det sammen med resten af ingredienserne incl. Cognac. Med uden andestrimlerne. I foodprocessoren. Bearbejd farsen i ca. 20 sek.
Fordel halvdelen af farsen i en smurt 1 & frac12; L br & oslash;Dform. L & aelig;G bryststrimlerne p & aring; Og derefter resten af farsen. Glat overfladen og drys med pinjekerner og s & aelig;T formen i en kold ovn. Indstil p & aring; 175 & deg; Og bag i 55 min; Sluk ovnen og lad terrinen st & aring; Ved eftervarmen i 10 min. Afk & oslash;L terrinen under pres.