Livsstil og God Mad

Andeleverpate med sprød parmaskinke


Andeleverpaté med sprød parmaskinke

Ingredienser

 

Marinade:

Fars:

Tilbehør:

Fremgangsmåde Andeleverpate med sprød parmaskinke

Bland marinaden sammen og lad andeleveren trække i den i 10-12 timer. Gem marinaden. Dup leveren tør og brun den på en pande i smør.

Fars: Hak peberkorn, løg i kvarte, hvidløg og cornichoner i en foodprocessor. Tilsæt kalvekød, æg, marinade, mel og krydderier og bearbjd farsen i 20 sekunder.

Beklæd en 1½ liters brødform med bagepapir og fordel halvdelen af farsen i formen. Læg leveren over og dæk med resten af farsen.

Sæt formen i nederste halvdel af en kold ovn. Indstil på 150° og bag i en time. Sluk ovnen og pateén stå ved eftervarmen i ti minutter. Afkøl pateén under pres.

Rist parmaskinkeskiverne på en pande eller i en mikrobølgeovn.

Mikrobølgeovn: Læg parmaskinkeskiverne mellem to stykker bagepapir på et fad. Tilbered ved 900 watt i fire til seks minutter.

Server patéen med ristet parmaskinke, cornichoner og rødbedesalat.

Exit mobile version