Andeleverpate med sprød parmaskinke


Andeleverpat & eacute; Med spr & oslash;D parmaskinke

Ingredienser

  • 300 g andelever

 

Marinade.

  • & frac12; Dl cognac
  • & frac12; Dl olie
  • 1 fed presset hvidl & oslash;G
  • 10 g sm & oslash;R

Fars.

  • 1 spsk rosa peberkorn
  • 1 l & oslash;G
  • 1 fed hvidl & oslash;G
  • 15 cornichoner
  • 500 g hakket kalvek & oslash;D
  • 3 & aelig;G
  • 3 spsk hvedemel
  • & frac14; Tsk st & oslash;Dt alleh & aring;Nde
  • & frac12; Tsk st & oslash;Dt nellike
  • & frac12; Tsk st & oslash;Dt muskatn & oslash;D
  • 2 tsk salt
  • & frac12; Tsk groftkv & aelig;Rnet peber

Tilbeh & oslash;R.

  • 6 skiver parmaskinke
  • cornichoner

Fremgangsm & aring;De Andeleverpate med spr & oslash;D parmaskinke

Bland marinaden sammen og lad andeleveren tr & aelig;Kke i den i 10-12 timer. Gem marinaden. Dup leveren t & oslash;R og brun den p & aring; En pande i sm & oslash;R.

Fars. Hak peberkorn. L & oslash;G i kvarte. Hvidl & oslash;G og cornichoner i en foodprocessor. Tils & aelig;T kalvek & oslash;D. & aelig;G. Marinade. Mel og krydderier og bearbjd farsen i 20 sekunder.

Bekl & aelig;D en 1 & frac12; Liters br & oslash;Dform med bagepapir og fordel halvdelen af farsen i formen. L & aelig;G leveren over og d & aelig;K med resten af farsen.

S & aelig;T formen i nederste halvdel af en kold ovn. Indstil p & aring; 150 & deg; Og bag i en time. Sluk ovnen og pate & eacute;N st & aring; Ved eftervarmen i ti minutter. Afk & oslash;L pate & eacute;N under pres;

Rist parmaskinkeskiverne p & aring; En pande eller også i en mikrob & oslash;Lgeovn.

Mikrob & oslash;Lgeovn. L & aelig;G parmaskinkeskiverne mellem to stykker bagepapir p & aring; Et fad. Tilbered ved 900 watt i fire til seks minutter.

Server pat & eacute;En med ristet parmaskinke. Cornichoner og r & oslash;Dbedesalat.