3 måder du kan optimere dit look (for mænd)

Har du ikke haft så meget held på datingscenen på det seneste, og overvejet om det ikke er tid til at skifte stil. Så har vi lavet en artikel der kan hjælpe dig med hvordan du kan optimere dig selv til at blive din bedste selv.

Stil

Din tøjstil er essentiel for hvordan du gerne vil fremstå. Det er oftest noget af det første folk lægger mærke til og det er svær at undgå at blive dømt udfra. Du skal selvfølgelig bibeholde den stil du synes der er fedest, og undgå at lade dig påvirke for meget af andre. Der er dog nogle tiltag man kan tage for, at den sidder lige i skabet. Om du er til skjorter eller revnede T-shirts så sørg altid for at dit tøj er nystrøget og rent. De fleste stile er fede, indtil pletter og krøller kommer på spil. Så husk altid at have rent tøj på, stilen er helt op til dig selv og det er vigtigt du er komfortabel i dit tøj.

Hår

Ligeså meget som tøj påvirker hvordan folk ser dig, gør dit hår faktisk også. Faktisk er det også en af de steder hvor de kan slippe afsted med at være rigtig kreativ. Kort eller langt er helt op til dig selv, der er dog lige et par ting man skal overveje. Kort hår er bare nemmere at holde, både med hensyn til renlighed og alternative looks, så hvis du ikke gider bruge lang tid på badeværelset så hold det kort. Langt hår er fedt, men det er meget vigtigt at lægge tid i det. Det skal været rent og børstet for ellers ser det sjusket ud. Sjusket hår er lig med sjusket person. Så hvis du skal have det langt så sørg for at du er villig til at bruge tid på det.

Skæg

Hvor de fleske kvinder bruger make-up for at booste deres look, har vi mænd skægget. Der er næsten uendelige muligheder for et fedt skæg, men her er det vigtigt med det rette værktøj. Lad vær med at bruge 99kr på et multitool skæg/hår trimmer, for det gør det bare ikke godt nok. I stedet invester i god kvalitet, såsom Philips Oneblade eller lignende, hvor du har mulighed for mange forskellige funktioner, så du kan finde det helt rigtig look.

Tidligere artikelSådan Kommunikerer du Effektivt med Dine Børn
Næste artikelGå ikke glip af disse ’must haves’ til din bolig!